Uw Cv-ketel is een belangrijk apparaat; het zorgt voor een warme woning en dat u warm kunt douchen. Om een goed rendement te houden met uw ketel, is het belangrijk dat dit bij voorkeur jaarlijks wordt nagekeken door Vonk installatietechniek zodat uw ketel in topconditie blijft en storingen en onnodige slijtage wordt voorkomen. Vul onderstaand onderhoudsformulier in en ik neem contact met u op.

Waarom is onderhoud belangrijk?

  • Net als met uw auto; wanneer u zorgt voor goed onderhoud gaat het apparaat langer mee en minder duur onderhoud
  • Een lekkage van koolmonoxide kan voorkomen worden en kans op brand is kleiner
  • Wanneer uw ketel efficiënt brand is dit goed voor uw portemonnee en het milieu
  • U kan storing voorkomen want deze ontstaan vaak net wanneer het helemaal niet uitkomt

Veel gestelde vragen

Ketel onderhoud

Jaarlijks tot 1 keer in de 2 jaar is zeker aan te raden.

Het is niet verplicht. Wel is het zo dat u natuurlijk geen brand wilt of dat er een koolmonoxoxide vergiftiging ontstaat. Of dat onderdelen onnodig slijten. Wees dit voor en overweeg om Vonk Installatietechniek uw ketel te onderhouden. Dat zit u er warme en veilig bij.

Dit is afhankelijk van wat wij afspreken. U kunt bij mij een ketel afnemen met een onderhoudsabonnement. U kunt mij ook bellen en dan kom ik bij u langs en dan wordt de ketel gecontroleerd op alle essentiële onderdelen. U kunt erop vertrouwen dat ik niets onnodig doe en dat ik altijd verder kijk dan nodig is. Ik vindt uw veiligheid voorop staan en wanneer ik iets over het hoofd zie en dit zorgt voor hoge kosten bij u, heb ik geen voldoening in mijn werk.

Onderhoudsformulier